A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Відбувся онлайн майстер-клас «Барви навчання – застосування сучасних методів навчання в українській початковій школі»

Дата: 01.04.2021 14:11
Кількість переглядів: 270

31 березня 2021 року на платформі Zoom відбувся онлайн майстер-клас «Барви навчання – застосування сучасних методів навчання в українській початковій школі». Його провела учасниця польсько-українського освітнього проєкту, вчителька початкових класів Степанецького ліцею Чорноіван Оксана Іванівна. У заході взяли участь вчителі початкових класів та працівники відділу освіти Степанецької ОТГ.

Мета даного майстер-класу - підвищити фахові компетентності учителів початкових класів щодо впровадження інтерактивних методів навчання в початковій школі (гейміфікація, «скетчнотінг», кодування, декодування інформації ).

Оксана Іванівна познайомила учасників з видами навчальної діяльності, які базуються на активних методах, які поглиблюють контакт учнів з природою, застосували практично приклади ігор, які дають учням змогу ознайомитися з будовою дерев, їх значенням і циклом розвитку, позитивним і негативним впливом довкілля на цей розвиток, з різними типами настрою, які дають змогу відчути «проблеми» дерев, ознайомилися з авторським проєктом «Календар одного дерева». Звернули увагу і на використання у мовній освіті простих і доступних матеріалів, які зроблять навчання цікавішим, формування у дітей позитивного ставлення до навчання і розвиток зацікавлення у пізнанні навколишнього світу. Провели гру «Дім на Великдень».

З цікавістю учасники долучись до практичного використання візуального мислення в роботі вчителя, дізналися як малюнок може підвищити ефективність технік запам’ятовування, навчилися планувати простір на плакаті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень