A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

07 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради

Дата: 07.04.2021 14:46
Кількість переглядів: 418

07 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради. В засіданні атестаційної комісії взяли участь: голова  комісії  - Оксана МЕТЕЛИЦЯ, заступник голови атестаційної комісії - Віолетта СЕМЕНОВА, секретар - Валентина КОТЛЯР, 13 членів атестаційної комісії та Іван ПОПЕНКО - голова міського комітету профспілки працівників освіти і науки.

Атестація педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році проходить відповідно до ст. 50 Закону України «Про освіту», Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930, зі змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.12.2011 № 1473 та наказом Міністерства освіти і науки України від 08.08.2013 № 1135.

До атестаційної комісії при відділі освіти, молоді та спорту Степанецької с/р ОТГ від закладів освіти громади надійшли клопотання про чергову атестацію 13 педагогічних працівників, про позачергову атестацію – 4 педагогів. Від начальника відділу освіти, надійшло клопотання  про чергову атестацію на відповідність займаній посаді 2 керівних  кадрів ЗЗСО та ЗДО.

У закладах освіти громади до 01 квітня 2021 року пройшли засідання атестаційних комісій І рівня щодо атестації педагогічних працівників.

Комісії порушили клопотання перед атестаційною комісією при відділі освіти, молоді та спорту Степанецької с/р ОТГ про присвоєння кваліфікаційних категорій і педагогічних звань,  відповідність раніше присвоєним педагогічним званням та кваліфікаційним категоріям.

Атестаційною комісією при відділі освіти, молоді та спорту Степанецької с/р ОТГ на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» атестуються 6 осіб, на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» - 2 особи, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційної категорії «спеціаліст І категорії» - 1 особа (соціальний педагог),  на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст І категорії » - 1 особа (практичний психолог).

На відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель» атестується 1 особа, «учитель-методист» - 2 особи, на присвоєння педагогічного звання  «старший учитель» - 3 особи, «учитель-методист» - 1 особа.

На працівників, які атестуються на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «учитель-методист» та учителя, який атестується на присвоєння педагогічного звання «учитель-методист», наявні експертні висновки  Інформаційно-методичного центру.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень