A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Цілі державної політики за 2020 рік

Дата: 19.04.2021 11:28
Кількість переглядів: 140

Цілі державної політики у відповідній сфері діяльності, формування та/або реалізацію якої забезпечує головний розпорядник бюджетних коштів - відділ освіти, молоді та спорту Степанецької  сільської ради ОТГ Черкаської області, та  показники їх досягнення в межах бюджетних програм за 2020 рік:

 

Назва бюджетної програми

Цілі державної політики у відповідній сфері діяльності, формування та/або реалізацію якої забезпечує головний розпорядник бюджетних коштів.

Показники їх досягнення в межах бюджетних програм за 2020 рік

Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, об'єднаних територіальних громадах

Якісне управління та лідерство в освіті, підзвітність навчальних закладів. Визначення стратегії розвитку освіти, розробка національного освітнього законодавства, моніторинг та оцінка втілення його в практичну діяльність. Якісна політика у сфері освіти, заснована на надійних освітніх вимірюваннях і аналітиці.

Кількість штатних одиниць - 5. Кількість отриманих листів, звернень, заяв - 927.

Надання дошкільної освіти

Забезпечує доступність і безоплатність дошкільної освіти в державних і комунальних закладах дошкільної освіти у межах державних вимог до змісту, рівня й обсягу дошкільної освіти (Базового компонента дошкільної освіти) та обов'язкову дошкільну. Піклується про збереження та зміцнення здоров'я, психологічний і фізичний розвиток дітей.

Кількість вихованців - 60. Кількість діто-днів - 13688.

Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами (в т. ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами

Забезпечення права громадян на доступність і безоплатність здобуття повної загальної середньої освіти. Забезпечення реального фінансування освіти в тих обсягах, що об'єктивно-необхідні для будь-якого типу чи рівня освіти. Забезпечення необхідних умов функціонування і розвитку загальної середньої освіти.

Кількість учнів та вихованців - 565. Кількість діто-днів відвідування - 76641.

Надання позашкільної освіти позашкільними закладами освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми

Забезпечення прав громадян на здобуття позашкільної освіти. Створення умов для благодійної діяльності юридичних і фізичних осіб з метою розвитку позашкільної освіти.

Кількість штатних одиниць - 5. Кількість гуртків за напрямами діяльності - 5. Кількість заходів - 18. Кількість дітей, залучених у заходах - 236.

Методичне забезпечення діяльності навчальних закладів

Удосконалення структури освіти. Формування вільного розвитку творчої мислячої особистості.

Розвиток ініціативи та творчого пошуку, використання перспективного педагогічного досвіду. Надання методичної та практичної допомоги викладачам та керівникам навчальних закладів.

Кількість проведених заходів - 12.

 

Забезпечення діяльності інших закладів у сфері освіти

 Забезпечення реального фінансування освіти в тих обсягах, що об'єк­тивно-необхідні для будь-якого типу чи рівня освіти.

Кількість штатних одиниць - 8.

Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи)

Визначення державних соціальних стандартів оздоровлення та відпочинку дітей - встановлених законами, іншими нормативно-правовими актами соціальні норми і нормативи або їх комплекс, на базі яких визначаються рівні основних державних соціальних гарантій щодо забезпечення необхідними послугами з оздоровлення та відпочинку дітей.

Кількість дітей, які оздоровились та відпочили -0. Кількість придбаних путівок на оздоровлення - 0.

Забезпечення діяльності місцевих центрів фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та проведення фізкультурно-масових заходів серед населення регіону

Забезпечення пріоритетного значення фізичної культури і спорту в процесі навчання та виховання дітей і молоді як найдієвішого засобу зміцнення їх здоров'я, гармонійного розвитку, підвищення рівня працездатності та фізичної підготовленості.

Виховання активної, самостійної, ініціативної особистості.

Кількість фізкультурно-масових заходів (конкурси,вікторини,змагання) -23.

Будівництво освітніх установ та закладів

Створення умов для отримання учнями та вихованцями освіти високої якості.

Кількість  об’єктів - 5.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень