A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу конкурсу на кращий електронний освітній ресурс

Дата: 21.04.2021 14:15
Кількість переглядів: 477

На виконання наказу Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації  від 15.12.2020 № 136/01-06 «Про проведення конкурсу на кращий електронний освітній ресурс» та з метою розвитку регіонального інформаційно-комунікаційного освітнього простору, підвищення ефективності впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, формування цифрових компетентностей педагогічних працівників, в закладах освіти Степанецької сільської ради ОТГ  був проведений І етап  конкурсу, в якому взяли участь учителі початкових класів, учителі - предметники,  вихователі ЗДО.

За підсумками ІІ етапу Конкурсу, який був проведений з 17.02.2021 до 28.02.2021 на базі відділу освіти, молоді та спорту Степанецької ОТГ,  переможцями  стали  10 педагогічних працівників.

Роботи переможців були направлені в КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти Черкаської обласної ради» для участі у ІІІ (обласному) етапі конкурсу.

Відповідно до наказу комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» від 16.04.2021 № 78/01-06 «Про підсумки проведення обласного конкурсу на кращий електронний освітній ресурс» (далі – Конкурс), та на підставі рішення журі переможцями  стали:

І місце:

Творча група учителів у складі Фрунт Лариси Михайлівни, учителя початкових класів та Почтар Юлії Миколаївни, учителя інформатики комунального закладу «Степанецький ліцей – опорний заклад загальної середньої освіти» Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади, за кращий електронний освітній ресурс із теми «Досліджуємо світ». КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» порушило клопотання щодо нагородження їх дипломами Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації.  Вчителі отримають сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 12 годин, 0,4 кредиту ЄКТС.

ІІ місце:

Маринич Наталія Валеріївна, учитель англійської мови комунального закладу «Таганчанський ліцей» Степанецької сільської ради, за кращий електронний освітній ресурс із теми «Making English lessons successful». Маринич Н.В. увійшла до тимчасового творчого колективу одноосібних авторів зі створення цифрового контенту для Колекції цифрових ресурсів. Вчитель отримає сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 9 годин, 0,3 кредиту ЄКТС.

Роботи  переможців у Колекції цифрових ресурсів будуть розміщені на сайті Інституту.

Ці цифрові розробки можуть бути використані педагогами для організації дистанційного навчання, у підготовці до занять, як мультимедійний супровід до уроків та позакласних заходів, для закріплення та перевірки знань та умінь учнів, допоможуть педагогічним працівникам ефективніше та цікавіше організувати освітній процес та сприяти системному впровадженню електронних освітніх ресурсів у викладання навчальних дисциплін згідно з вимогами сучасних педагогічних та інформаційно-цифрових технологій.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень