A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ КРАЩОГО ЖИТТЯ ДІТЕЙ

Дата: 23.04.2021 20:05
Кількість переглядів: 312

22 квітня 2021 року  в Мартинівському ліцеї відбулося відкриття відразу двох проєктів – переможців конкурсу «Час діяти» від БФ «МХП – Громаді».

Відтепер у навчальному закладі є ресурсна кімната «Без меж» для дітей з особливими потребами. Кімнату облаштували у колишньому методичному кабінеті. Тут наявне необхідне корекційне та логопедичне обладнання. Корекційні заняття проводять вчителі-дефектологи ліцею. Координатором проєкту виступила Яна Григорівна Підгорна (вчитель-дифектолог). Частка співфінансування від МХП становить 50 тис.грн. Долучилася і громада, з бюджету якої виділено теж 50 тис.грн.

Ще один проєкт «Якісна вода – здорові діти» також реалізували завдяки співфінансуванню у рівних частинах коштів БФ «МХП – Громаді» та Степанецької ОТГ. Ним передбачено встановлення питних фонтанчиків у Степанецькому закладі дошкільної освіти «Білочка» та у Степанецькому і Мартинівському ліцеях.

Присутні на заходах директор «Урожаю» Олександр Воскобойнік, керівник відділу проєктів  БФ «МХП – Громаді» Анна Тарасевич, сільський голова - Олександр Яременко, директор ІРЦ Юлія Арсеєнко та директор Мартинівського ліцею Олександр Костенко дуже схвально відгукуються про реалізацію даних проєктів, адже вони є дуже важливими для дітей громади.

Олександр Воскобойнік вручив подарунки діткам за участь в конкурсі малюнків «Вода очима дітей» та разом з Олександром Яременком зіграли з учнями у гру «Дженга».

А також Олександр Воскобойнік  та Олександр Яременко вручили екшн-камеру керівнику гуртка еколого-натуралістичного напрямку комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Коваленко Людмилі Олександрівні, яка стала переможницею фотоконкурсу «Збережемо рослини нашої громади разом». В рамках проєкту «Червона книга Степанецької ОТГ Рослини»  надруковано 280 примірників настільних календарів, 250 листівок та 80 магнітиків із зображенням рідкісних рослин.

Щиро дякуємо всім хто долучився до реалізації проєктів, та бажаємо подальшого успіху!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень