A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Вітаємо переможниць Всеукраїнської олімпіади з географії при КНУ 2021

Дата: 30.04.2021 14:44
Кількість переглядів: 209

Кожного року географічний факультет Київського національного університету ім. Т. Шевченка проводить Всеукраїнську олімпіаду з географії для учнів випускних класів. Олімпіада проходить у два тури: заочний та очний етапи.

Учениці 11 класу Мартинівського ліцею Бурчило Надія і Бурчило Вікторія  взяли   участь у першому етапі і показали відмінні знання з предмету. У другий очний тур, який відбувся в онлайн режимі 24 квітня, було запрошено 60 учасників з усієї України.  Випускниці-учасниці набрали 96 балів із 100 можливих.

Учасники олімпіади, які набрали більше 90 балів у другому турі Всеукраїнської олімпіади, мають унікальну можливість отримати до 20 додаткових балів до сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з географії. Ці бали можуть бути вирішальними при вступі на географічний факультет Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

Вітаємо Надію і Вікторію з перемогою і додатковими 20 балами!!!

Бажаємо вступу на омріяну спеціальність!!!

Дякуємо вчителю географії Мартинівського ліцею Щербак В.В. за результативну роботу та якісну підготовку  учениць до участі у Всеукраїнській  олімпіаді!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень