A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

STEM - освіта в закладах освіти громади

Дата: 04.05.2022 12:40
Кількість переглядів: 77

 

У рамках всеукраїнського фестивалю «STEM-весна–2022»» та «STEM-тиждень-2022», з метою участі у квітневих Європейських STEM-подіях та консолідації інтелектуальних зусиль педагогічного загалу області в аспекті реалізації SТЕM-орієнтованого підходу, висвітлення проблематики з питань розвитку напрямів SТЕM-освіти в регіоні з 18 по 22 квітня 2022 року на базі навчально-тренінгового центру STEM-освіти КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» відбувся регіональний науково-методичний STEM-тиждень «Освітні можливості для майбутнього!». 

До участі у заході від Степанецької громади долучилися педагоги закладів освіти Степанецького ліцею (Світлана СТЕПАНЕЦЬ) та  КЗ «Мартинівський ліцей» (Юлія ПЕТРОВИЧ). Конкурсна робота ПЕТРОВИЧ Юлії Сергіївни «Уяви та створи власний robostory куб» посіла почесне ІІ місце.

Дякуємо педагогам за ідеї, творчість, цікавий досвід та бажаємо плідної співпраці і натхнення продовжувати плекати науково-дослідницьку цікавість і безперервний пошук істини для збагачення України все новими ідеями та відкриттями!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень