A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Традиційний об’їзд шкіл напередодні нового навчального року

Дата: 22.08.2022 16:36
Кількість переглядів: 334

Традиційно, у серпні, перед початком навчального року, кожний заклад освіти проходить перевірку, демонструє свою готовність до роботи.

Так, 19 серпня 2022 року комісія з перевірки готовності закладів освіти Степанецької ТГ до початку 2022-2023 навчального року здійснила об’їзд всіх шкіл та дитячих садочків громади.

В огляді закладів освіти взяли участь перший заступник сільського голови Павло ЗОРЕНКО, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана МЕТЕЛИЦЯ, працівники відділу освіти, старший інспектор сектору питань НС та ЦЗ населення Степанецької ТГ Володимир ГУРОВ, поліцейський офіцер громади СВГ ВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області  Віталій СТЕПАНЕЦЬ, начальник відділу Канівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Анатолій ПЛАХА та головний інспектор Канівського РВ УДСНС України в Черкаській області Анатолій СКИБА.

Під час об’їзду особлива увага приділялася покращенню стану матеріально – технічної бази закладів освіти. Були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення, території закладів та найпростіші укриття. Перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо – зимового опалювального періоду.

Також відбувалось спілкування з педагогічними колективами, під час якого члени комісії надавали відповіді на запитання, які виникали.

За результатами огляду складено акти перевірки готовності навчальних закладів до роботи в новому 2022/2023 навчальному році. Всі заклади освіти громади в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення освітнього процесу у новому навчальному році. В цілому огляд освітніх закладів залишив позитивні враження.

 

Цьогорічний навчальний процес в Степанецькій громаді буде організовано за дистанційною формою навчання у зв’язку з приведенням фонду споруд цивільного захисту закладів освіти до використання.  

 

 

 

 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень