A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Вітання з Днем захисника та захисниці України, Днем українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2022 08:41
Кількість переглядів: 118

З нагоди Дня захисника та захисниці України, Дня українського козацтва, Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці працівники освіти Степанецької громади приєднуються до привітання всіх захисників Вітчизни з професійним святом та дякують за тяжку службу, що дає можливість мати мирне небо над головою.

Освітяни, продовжуючи належним чином надавати освітні послуги, не припиняють свою участь у волонтерському русі на підтримку Збройних сил України. Так, зокрема, учні та працівники закладів освіти громади вчергове передали нашим захисникам свої подарунки та вітання зі святами.  

Шановні захисники Вітчизни! Ваша щоденна праця – це великий внесок у процвітання Батьківщини. Ви – ті, хто завжди стоїть на сторожі нашого спокою та благополуччя. Ви – ті, хто не боячись, вступає в бій за першим покликом своєї країни, ті, хто широкою спиною закриває від усіх негараздів своїх дружин і дітей. Нехай прозвучать для вас сьогодні слова подяки просто за те, що ви є!

Міцного вам здоров’я, щастя, досягнення поставлених цілей, родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

 

З Днем захисника України! Слава Україні! Героям Слава!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень