A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Всі бажаючі можуть пройти онлайн національний мультитест ЗНО 2022 року

Дата: 04.11.2022 08:13
Кількість переглядів: 20

Освітня платформа Освіта.ua пропонує всім охочим пройти національний мультипредметний тест ЗНО онлайн.

Цей тест є варіантом іспиту, який був оприлюднений Українським центром оцінювання якості освіти у звіті про результати національного мультипредметного тесту в 2022 році.

Виконання такого варіанту завдань національного мультипредметного тесту допоможе майбутнім абітурієнтам оцінити власний рівень підготовки з української мовиматематики та історії України.

Спосіб виконання всіх завдань у тесті максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що був запропонований випускникам і абітурієнтам під час проходження спрощеного ЗНО.

Після виконання тесту учасник отримає правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах.

Окрім версії мультитесту, який був запропонований абітурієнтам для вступу, на сайті ЗНО-ОНЛАЙН ви зможете знайти демоверсію мультитесту, тренувальні варіанти мультитесту, а також тести ЗНО за всі минулі роки з предметів, які вас цікавлять.

Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми з української мови, математики та історії України, передбачені програмою.

Також такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.

Для отримання оперативної інформації про проведення ЗНО та вступної кампанії приєднуйтесь до каналу Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram або сторінок Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

ПРОЙТИ МУЛЬТИТЕСТ

Джерело: Освіта.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень