A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

В СТЕПАНЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ ПРОЙШОВ ВЕБІНАР «ПЕРШІ КРОКИ У ВЕЛИКИЙ СВІТ WEB-РОЗРОБКИ» ЗА ПРОГРАМОЮ MEET-AND-CODE

Дата: 10.11.2022 11:11
Кількість переглядів: 21

Як і передбачено підтриманою Програмою Meet-and-Code подією «Перші кроки у великий світ WEB-розробки», ГО «Фонд розвитку «Шевченків край» провела її у визначений день, а саме 21 жовтня 2022 року із 13.00 до 14.30 тривалістю 90 хвилин. Цільова аудиторія – учні Степанецького ліцею, Степанецької територіальної громади, Черкаської області.

Кількість учасників події – 22, віком 10-15 років, середній вік 14 років, дівчат – 9 осіб (41%)

Досягнута головна мета: Показати наскільки цікавий Web-Всесвіт, та шляхи долучення до нього. На протязі вебінару у ігровій формі на простих прикладах було розглянуто процес створення сайту. Більш того - учасники змогли долучитися до цього на практиці. Щоб у дітей з'явилося розуміння фундаментальних речей та зацікавленість у подальшому розвитку.

Вебінар провели активісти ГО "Фонд розвитку "Шевченків край" Дмитро Лебедєв, Олександр Вавілкін, Катерина Прогнімак та залучений професійний спеціаліст Олена Подоляк, web-розробниця, SDA-company.

Громадська організація «Фонд розвитку «Шевченків край» висловлює ПОДЯКУ за організацію і проведення на високому професійному рівні ПОДІЇ в рамках Європейського тижня кодування «Перші кроки у великий світ WEB-розробки»:

Олександру Івановичу Яременку, сільському голові Степанецької громади; Станіславу Івановичу Яременку, директору Степанецького ліцею; Юлії Миколаївні Почтар, вчителю інформатики Степанецького ліцею.

Сертифікати за участь у події отримали всі 22 учасника, які виконали умови та були залучені до ПОДІЇ.

Велика подяка за співпрацю і довіру організаторам ініціативи  Meet-and-Code, - SAPHaus des Stiftens gGmbHTechSoup Europe спільно з мережевим партнером в Україні Ресурсним центром ГУРТ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень