A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ПСИХОЛОГІЧНА СЛУЖБА НА ВАРТІ СЬОГОДЕННЯ

Дата: 17.11.2022 12:05
Кількість переглядів: 84

 

Незважаючи на дистанційні умови навчання соціально-психологічна служба закладів освіти Степанецької ТГ якісно працює та надає послуги всім учасникам освітнього процесу. В закладах освіти громади шість працівників (Юлія ШИНКАРЕНКО, Юлія ІВАНОВА, Наталія ШВЕЦЬ, Тятяна НІКОЛАЄВА, Людмила ТИМОШЕНКО, Надія ЖОРНЯК), які регулярно підвищують свою кваліфікацію, опановують нові форми та методи роботи, тому вміють надавати першу психологічну допомогу, піклуються про благополуччя  педагогічних працівників закладів освіти та їхні родини. Особлива увага приділяється  переселенцям та внутрішньо переміщеними особами, які на даний час проживають на території нашої громади.

Починаючи з вересня 2022 року до практичних психологів та соціальних педагогів надійшло 19 звернень від батьків, які вимушено покинули свої домівки та адаптуються до нових умов життя. Двоє діток регулярно відвідують заняття психолога.  

Вже більше року працює Віртуальна психологічна служба. Вона допомагає покращити доступність до професійної допомоги. Отже, у випадку, якщо у вас виникають запити психологічного характеру, можна скористатись даною послугою, перейшовши за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwIYTShjPkIDXbcKI6jKs1n51ArpC-ACpGw9aLBBSJy1qEJw/viewform

Пам’ятайте, сильна людина не соромиться звернутися за допомогою. Дуже часто вирішення складної задачі досягають саме ті, хто вчасно прийняв таке рішення. 

                                                                           Дбайте про своє психічне здоров’я!



 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень