A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - «БЕЗПЕКА НА ДОРОГАХ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

Дата: 21.11.2022 08:56
Кількість переглядів: 105

З 14 по 20 листопада в Україні відбувся другий етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану», основною метою якого є усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі в умовах воєнного часу.                   

В рамках тижня у закладах освіти громади для учнів 1-11 класів та дошкільнят проведено дистанційно низку тематичних уроків, бесід, вікторин, ігор, конкурсів та занять, спрямованих на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Заходи супроводжувалися показом відеоматеріалів, які стосуються різних аспектів безпеки на дорозі.

Також 18 листопада учні та педагоги долучилися до проведення Єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому», під час якого особлива увага приділялася дорожньому рухові у темну пору доби, використанню світло відбивальних наліпок на одяг.

 

Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху, дорожні знаки та поведінку у разі  виявлення мінно-вибухових предметів.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень