A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРІВ

Дата: 05.12.2022 12:25
Кількість переглядів: 22

 

Від щирого серця вітаємо з Міжнародним Днем волонтера! В 1985 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам щорічно відзначати 5 грудня Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку, присвячений особам, що займаються волонтерством.

Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить левина частка роботи щодо допомоги нужденним під час війни. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття.
 

Тоді, як прості люди - учні, працівники, пенсіонери і навіть діти не залишаються осторонь проблем нашої держави та допомагаючи іншим вносять часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету, впевнені – українці непереможні!


У теперішній час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, саме активна громадська позиція волонтерів, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що наша Перемога зовсім скоро. Адже єднання - це запорука успіху.

Висловлюємо слова подяки від себе особисто та від імені кожної людини, якій допомагали й продовжують підтримувати волонтери.
 

Мирного неба над головою і скорішої ПЕРЕМОГИ Україні!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень