A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

УКРИТТЯ В СТЕПАНЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ - ГОЛОВНА УМОВА ДЛЯ ОЧНОГО НАВЧАННЯ!

Дата: 23.12.2022 10:19
Кількість переглядів: 191

Ми живемо у не простий для нашої країни час. Російська агресія внесла в життя свої корективи. Сьогодні перед нами стоїть не просте та важливе завдання – убезпечити наших громадян від лиха війни.

 

22 грудня в Степанецькому ліцеї пройшов урочистий захід – Степанецька громада спільно з благодійним фондом МХП-Громаді, за фінансової підтримки агроіндустріального холдингу МХП, відкрила після капітального ремонту приміщення стрілкового тиру  Степанецького ліцею, перероблене під найпростіше укриття. Тепер наші діти мають змогу навчатись в очному форматі, адже, учні разом із педагогами зможуть знаходитись у безпеці під час повітряної тривоги. Укриття відповідає вимогам щодо безпеки учасників освітнього процесу та відповідно облаштоване.

 

На цій урочистій події керівництво Степанецької громади було раде вітати наших партнерів: заступника голови правління ПрАТ МХП Юрія МЕЛЬНИКА, директорку благодійного фонду МХП - Громаді Тетяну ВОЛОЧАЙ, менеджера Черкаського регіону Віталія ОЧЕРЕТЯНОГО, депутата Черкаської обласної ради, директора АФ «Заповіт Шевченка» Володимира БРАТАНІЧА та інших поважних гостей.

 

Голова Степанецької громади Олександр ЯРЕМЕНКО у своїй промові подякував усім задіяним та присутнім за плідну співпрацю, за підтримку ідей та задумів для розвитку нашої громади, за практичну допомогу по їх втіленню в життя.

 

Гості разом із батьками, учнями, педагогами, у супроводі директора ліцею Станіслава ЯРЕМЕНКА відвідали новостворене укриття.

 

Вивчаючи нагальні потреби ліцею і громади вцілому, Юрій МЕЛЬНИК поспілкувався із педагогічним колективом та головою громади та відзначив, що ця зустріч не остання і запевнив, що готовий до співпраці із такою потужною та завзятою командою, яка представляє всі структурні підрозділи виконкому Степанецької сільської ради.

 

Створення найпростішого укриття на базі Степанецького ліцею це – черговий приклад успішного партнерства інвестора і громади.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень