A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ДІТИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ ДО ОФЛАЙН НАВЧАННЯ

Дата: 11.01.2023 13:53
Кількість переглядів: 282

У Степанецькій громаді, з 16 січня 2023 року відновлюють очне навчання Степанецький і Таганчанський ліцеї, а також дитячий садочок «Білочка».

09 січня 2023 року за результатами остаточної перевірки стану готовності найпростіших укриттів, комісія оцінила їхню спроможність для використання за призначенням. Ремонтні роботи найпростіших укриттів виконані відповідно до вимог нормативних документів ДСНС.

В огляді укриттів закладів освіти взяли участь перший заступник сільського голови Павло ЗОРЕНКО, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана МЕТЕЛИЦЯ, старший інспектор сектору питань НС та ЦЗ населення Степанецької ТГ Володимир ГУРОВ, старший інспектор загального відділу виконавчого комітету Степанецької сільської ради Сергій ПАНЧЕНКО, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області Любов ЧОРНА, головний інспектор Черкаського районного управління ГУ ДСНС України в Черкаській області Анатолій СКИБА та директор КП «Степ-Агробуд» Володимир СТЕПАНЕЦЬ.

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу наснаги, терпіння, творчих злетів та приємних емоцій у навчальному році! Нехай же 2023 рік подарує найголовніше – перемогу та мир. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень