A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

5 вересня – Міжнародний день благодійності

Дата: 06.09.2023 16:39
Кількість переглядів: 54

Цього дня люди в усьому світі об’єднуються для підтримки тих, хто цього найбільше потребує. Не залишилися байдужими в цей день й учні Степанецького ліцею. Діти долучилися до збору коштів для людей похилого віку, але зробили це цікаво, креативно, а головне – від душі.

Для учнів 1-4 класів були проведені «Копійкові баталії»: кожному класу потрібно було якнайшвидше наповнити баночку монетками. Найспритнішими виявилися наші першачки! Разом учні початкових класів зібрали 1424 грн.30 коп.

Учні 5-8 класів взяли участь у конкурсі «Портрет директора». Його необхідно було скласти з окремих пазлів, які діти могли придбати за будь-яку суму. Учні середньої ланки не лише склали портрет директора ліцею, але й зібрали 600 грн. 60 коп.

Учні 9-11 класів у Міжнародний день благодійності провели «Челендж принято». Кожен клас продавав свою ідею. Найбільшу суму зібрали учні 10 класу за ідею «Стати ближче до вчителів». На прикінці дня всі старшокласники втілили свої ідеї в реальність, а завдяки челенджу зібрали                 949 грн.50 коп.

Всі кошти будуть використані на подарунки мешканцям КЗ «Центр надання соціальних послуг Степанецької сільської ради» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

Діти усвідомили й запам'ятали, що робити добро необхідно та приємно, і це може бути не тільки корисно, але і цікаво.

Дякуємо всім за участь! І пам’ятайте, що мільйонні пожертви збираються з невеликих сум. Кожна гривня – це внесок у велику справу!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень