A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 02.10.2023 09:41
Кількість переглядів: 102

У п’ятницю, 29 вересня 2023 року, в сесійній залі Степанецької сільської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти.

 

Розпочався захід із вшанування працівників закладів освіти, чиє серце перестало битися, чия свічка життя перестала горіти… А також схилили голови в пам’ять наших героїв-захисників та всіх, хто загинув у священній боротьбі за мирне небо над нами, за дитячий сміх, за нашу свободу…

З привітальним словом до всіх присутніх звернувся сільський голова Олександр Яременко. В своєму зверненні він привітав працівників освітньої галузі з професійним святом та наголосив, що головним пріоритетом наразі є безпека всіх учасників освітнього процесу.

Продовжила далі захід начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Ладижець. Побажала освітянам міцного здоров’я, терпіння та успіхів у їх не легкій праці, а також висловила вдячність педагогічній спільноті громади за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни.

Привітав освітян з їхнім професійним святом і голова Канівської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Іван Попенко.

Під час урочистостей працівників освіти нагородили почесними грамотами, подяками за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток освіти Степанецької громади та вручили посвідчення про присвоєння педагогічних звань.

 

Квітами та подарунками привітали і 93 ветеранів педагогічної праці громади.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень