A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

У ЗДО «РОМАШКА» ВІДНОВЛЕНО ОФЛАЙН НАВЧАННЯ

Дата: 02.10.2023 15:00
Кількість переглядів: 74

У громаді відновлено очне навчання в Таганчанському закладі дошкільної освіти «Ромашка» на базі комунального закладу «Таганчанський ліцей».

Спільними зусиллями керівництва громади, відділу освіти, молоді та спорту в умовах війни зроблено все можливе задля офлайн навчання дошкільнят ЗДО «Ромашка».

Малюків зустріли яскраві, затишні, естетично оформлені кімнати, облаштовані та укомплектовані під потреби дошкільнят. Це і чудова кухня, роздягальня, пральня, санвузол, нові меблі, визначено зони для ігор, відпочинку та навчання.

Створені всі умови для всебічного розвитку дітей, організовано сучасне предметно - ігрове середовище, передбачене для зручного перебування малечі в дитячому садку. Тут відчувається атмосфера добра, безпеки, любові та затишку.

Велика подяка за активність та згуртованість всім тим, хто долучився та підтримував ініціативу відновити роботу ЗДО «Ромашка» в приміщенні ліцею.

Попри війну наші діти повинні розвиватися, комунікувати, здобувати знання. І наше завдання - створити безпечні умови для щасливого дитинства.

Нехай в стінах будівлі завжди лунають дитячі радість та сміх!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень