A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Заклад дошкільної освіти «Білочка» долучився до проєкту ЮНІСЕФ

Дата: 23.10.2023 12:27
Кількість переглядів: 103

Відповідно до співпраці Міністерства освіти і науки України з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ в Україні) в рамках ініціативи «Спільно до навчання» стартував проєкт «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», метою якого є активне залучення дітей старшого дошкільного віку до якісної дошкільної освіти в умовах війни в країні перед вступом до школи та педагогічна підтримка батьків.

3 травня 2023 року було розпочате онлайн-навчання педагогів у рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ, які проводили заняття з дітьми старшого дошкільного віку.

Проєкт тривав до 23 вересня 2023, реалізовувася ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України та ДУ «Український інститут розвитку освіти». 

Вихователь закладу дошкільної освіти «Білочка» Оксана БАЛАНОВИЧ долучилася до зазначеного проєкту.

Із 1166 закладів дошкільної освіти 20 областей України, які взяли участь в опитуванні, організатори проєкту визначили 50, які отримали ігрове обладнання для укриття. Приємно зазначити, що до переліку цих закладів потрапив дошкільний заклад нашої громади

Адміністрація закладу освіти вже отримала обладнання для занять з дітьми 5-6 річного віку, та розмістить його у найпростішому укритті.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень