A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Вітаємо Світлану Анатоліївну ЗАЇКУ, вчителя історії Степанецького ліцею з перемогою в обласному конкурсі «Революція гідності. Події, що нас змінили»

Дата: 20.11.2023 12:52
Кількість переглядів: 150

За ініціативи комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» упродовж липня – жовтня для вчителів історії та правознавства тривав обласний конкурс «Революція гідності. Події, що нас змінили», присвячений десятій річниці подій Революції гідності. Цей захід спрямований на популяризацію серед учнівської молоді сторінок героїчного минулого Революції гідності та значення Євромайдана для європейської інтеграції України

До участі в конкурсі приймалися авторські роботи в номінаціях «Репортаж» або «Інтерв’ю», які раніше не були представлені на інших конкурсах регіонального та державного рівнів.

На розгляд журі надійшло 35 робіт – відеороликів, які було проаналізовано за єдиними критеріями оцінювання (відповідність тематиці, доречність поєднання аудіо та відео доріжок, нестандартний підхід і виконання тощо). 

Участь у конкурсі взяла учитель історії Степанецького ліцею Світлана Анатоліївна ЗАЇКА у номінації «Інтерв’ю».

Робота Світлани Анатоліївни зайняла почесне ІІ місце. Вітаємо педагога, з перемогою та бажаємо й далі активно впроваджувати освітні інновації у власну педагогічну діяльність, які сприятимуть розвитку національної свідомості в українському суспільстві.

 

https://drive.google.com/file/d/1giANlpHBfHVH9VEfLuJC2Gqpa5NDtLFC/view?usp=sharing

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень