A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Відбувся семінар-практикум учителів початкових класів, історії, музичного мистецтва та педагогів організаторів

Дата: 04.12.2023 14:18
Кількість переглядів: 186

1 грудня 2023 року на базі КЗ «Мартинівський ліцей» відбувся семінар-практикум учителів початкових класів, історії, музичного мистецтва та педагогів організаторів. Данийсемінар був проведений за участі головного спеціаліста відділу освіти Валентини КОТЛЯР, керівників міжшкільних методичних об’єднань, а саме: суспільно-виховного профілю - Світлани ЗАЇКИ, початкової освіти – Оксани ЧОРНОІВАН, в роботі семінару також взяли участь педагоги закладів освіти громади.

 

Учасники семінару мали можливість відвідати відкриті уроки з історії, зарубіжної літератури та виховний захід педагогів, які атестуються у 2023/2024 навчальному році.

 

Вчитель історії Віталій Васильович ПРОХОРОВ провів відкритий урок з історії у 7 класі на тему: «Середньовічне місто. Ремесло і цехи».

 

Вчитель початкових класів Лариса Володимирівна КИРИЛЕНКО провела відкритий урок-проєкт з ЯДС у 3 класі на тему: «День домашніх тварин».

 

Загальношкільний виховний захід «Андріївські вечорниці» та Майстер-клас «Оберіг для захисників»,  провела вчитель музики та педагог організаторТетяна Василівна НІКОЛАЄВА, не залишивши байдужими учасників семінару.Андріївські вечорниці — чудовий спосіб розповісти дітям про давні традиції нашого народу та особливості життя наших предків. Веселощі, гарний настрій, калита та смачні вареники створили незабутні враження та позитивні емоції.

Любов до України та національних традицій звучала і у віршах, і у віншуваннях. Цьогоріч передчуття зимової казки переплетено із передчуттям Перемоги. Перемоги світла над темрявою, добра над злом. Коли, як не зараз, потрібно вірити в диво, могутність ЗСУ та Божу поміч.

Діти вкотре показали, якою співочою, міцною вірою, щирою та багатою на прекрасні традиції є українська нація!

По завершенню заходу учасники методичного об'єднання власноруч створили обереги для військових "Ангел охоронець". Виготовлені обереги будуть передані військовим до Дня Святого Миколая.

Під час обговорення відкритих уроків було зазначено, що вчителями продемонстровано високий рівень педагогічної майстерності та використані різні форми організації роботи на уроках та у виховному заході.

 

Здобутий досвід, який отримали педагоги під час проведених семінарів, зможуть застосувати у своїй практичній діяльності.

 

Дякуємо педагогам за цікаві та змістовні уроки.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень