A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Відбувся семінар-практикум учителів української мови та літератури

Дата: 22.12.2023 13:12
Кількість переглядів: 130

21 грудня на базі Беркозівської гімназії відбувся семінар-практикум учителів української мови і літератури.

 

Даний семінар був проведений за участі головного спеціаліставідділу освіти Валентини КОТЛЯР, завідувача філії – Лідії НАЗАРЕНКО, керівників методичних об’єднань суспільно-виховного профілю - Світлани ЗАЇКИ, філологічного профілю - Юлії ЯРЕМЕНКО, в роботі семінару також взяли участь педагоги закладів освіти громади.

 

Вчитель української мови і літератури Світлана Василівна ДЕМЕШКО провела відкритий урок з української літератури у 7 класі на тему: «Гумористичне, викривальне зображення головного героя. Скарб – узагальнений образ щастя. Повчальний характер оповідання» та загальношкільний виховний захід «Колядує вся земля», який не залишив байдужими учасників семінару, адже був присвячений давнім народним звичаям проводити вечорниці та виховувати в них повагу і любов до традицій рідного народу, до української народної пісні та прагненню зберегти народні звичаї та обряди.

 

Учасниками семінару під час обговорення відкритого уроку було зазначено, що вчителем продемонстровано високий рівень педагогічної майстерності та використані різні форми організації роботи на уроці та виховному заході.

 

Здобутий досвід, який отримали педагоги під час проведених семінарів, зможуть застосувати у своїй практичній діяльності.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень