A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "КОСМІЧНІ ФАНТАЗІЇ"

Дата: 30.01.2024 15:08
Кількість переглядів: 69

 

З 15 листопада по 04 грудня 2023 року Комунальним закладом «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» проводився обласний етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», з метою розвитку творчих здібностей, формування стійкого інтересу дітей до творчої пошукової діяльності в питаннях дослідження Космосу, відтворення уявлення про Космос засобами мистецтва.

 

Суддівська колегія відзначила високий рівень виконання конкурсних робіт та творчий підхід вихованців до вибору і поєднання різних матеріалів та технік виконання.

 

Згідно представлених оргкомітету матеріалів визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії" серед них і учасники Степанецької громади:  

 

І місце - Верхогляд Стелла, вихованка гуртка «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", керівник Анна Андрєйчукова.

 

ІІ місце - Дорошенко Анна, Кравченко Вероніка, вихованки гуртка "Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", керівник Владислава Степанець.

 

ІІІ місце - Дашевська Софія, вихованка гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", керівник Тетяна Ніколаєва.

ІІІ місце - Реуцька Аліса, учениця 7-Б класу Степанецького ліцею, керівник Людмила Негуляєва.

ІІІ місце - Бовшик Софія, Гордієнко Іванка, Яровенко Ярослава, Крикун Яна, вихованки гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", керівник Тетяна Ніколаєва.

 

Робота Верхогляд Стелли направлена для участі у ІІ етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу "Космічні фантазії" у м.Київ.

 

Щиро вітаємо усіх переможців конкурсу із здобутою перемогою та бажаємо натхнення, творчих здобутків та нових досягнень!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень