A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

У Степанецькому ліцеї відбувся семінар-практикум учителів української мови та літератури ЗЗСО громади

Дата: 16.02.2024 11:56
Кількість переглядів: 106

 

15 лютого 2024 року на базі Степанецького ліцей відбувся семінар-практикум учителів української мови і літератури.

 

Даний семінар був проведений за участі головного спеціаліста відділу освіти Валентини КОТЛЯР, директора ліцею - Станіслава ЯРЕМЕНКА, керівників методичних об’єднань суспільно-виховного профілю - Світлани ЗАЇКИ, філологічного профілю - Юлії ЯРЕМЕНКО, в роботі семінару також взяли участь педагоги закладів освіти громади.

 

Вчитель української мови і літератури Ольга Олексіївна СКЛЯРЕНКО провела відкритий урок позакласного читання з української літератури в 11 класі, автор Оксана Забужко «Сестро, сестро». Під час обговорення уроку присутні відмітили активність учнів, високий рівень педагогічної майстерності учителя, використання різних форм та методів роботи на уроці.

 

Любов Петрівна БАКУМЕНКО, вчитель української мови та літератури, провела загальношкільний виховний захід до Міжнародного дня рідної мови «Мова – це глибина тисячоліть…», який не залишив байдужими учасників семінару, адже був присвячений найбільшому скарбу українського народу – рідній мові. Мова — одне з багатьох див, створених людиною. Вона віддзер­калює душу народу, його історію. На святі звучали вірші, пісні, гуморески рідною мовою,  поетичні перлини про мову.

 

Дякуємо педагогам за підготовку та змістовні уроки і заходи.  Здобутий досвід, який отримали педагоги під час проведених семінарів, зможуть застосувати у своїй практичній діяльності.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень