A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Відбувся семінар-практикум вихователів закладів дошкільної освіти громади

Дата: 22.02.2024 08:44
Кількість переглядів: 168

20-го лютого 2024 року на базі ЗДО «Білочка» відбувся семінар-практикум вихователів закладів дошкільної освіти Степанецької ТГ.

 

Захід був проведений за участі головної спеціалістки відділу освіти Валентини Котляр, директорки закладу дошкільної освіти Людмили Козак, керівника методичного об’єднання дошкільного профілю – Оксани Баланович, а також вихователів закладів дошкільної освіти громади.

 

Вихователь Олена Авраменко провела відкрите заняття в середній групі на тему: «Казкова подорож» та ознайомила колег з впливом Казкотерапії на свідомість дитини.

 

Ірина Балацька (вихователь) провела відкрите заняття з дошкільниками на тему: «Всі професії важливі».

 

Під час практичної частини семінару Оксана Баланович провела з учасниками майстер-клас на тему: «Використання ігор у навчально-виховному процесі ЗДО».

 

У підсумку обговорення проведених заходів присутні відмітили активність дошкільнят, високий рівень педагогічної майстерності вихователів, використання різних форм та методів роботи.

 

Семінар-практикум пройшов результативно та у плідній співпраці. Учасники в ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти громади.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень