A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Реформа шкільного харчування - це про здоровʼя наших дітей

Дата: 23.02.2024 14:47
Кількість переглядів: 81

22-го лютого сільський голова Олександр Яременко і начальниця відділу освіти, молоді та спорту Оксана Ладижець взяли участь у Черкаському регіональному форумі: «Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи».

Серед учасників - заступник Міністра освіти і науки України Андрій Сташків, керівник Проєктного офісу реформи системи шкільного харчування, голова національної асоціації громадського харчування Орест Степаняк, експерти у сфері харчової реформи, керівники обласної влади, представники районів та громад Черкащини.

Стратегічна мета реформи ініційованою першою леді Оленою Зеленською – забезпечити різноманітне, збалансоване та якісне харчування в закладах освіти, формуючи навички здорового харчування у дітей.

На заході обговорювали напрацювання та плани на найближчий час. На що варто орієнтуватися громадам у процесі зміни системи харчування дітей.

Розвиток кадрового потенціалу, модернізація харчоблоків закладів освіти, фінансова підтримка територіальних громад, впровадження нових норм і меню - все це вже на стадії реалізації.

Дітям має бути смачно і корисно. Задля їхнього здоров’я сьогодні й задля здоров’я українців у майбутньому.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень